Acta reunió Consell Escolar del 2 de setembre de 2020

En la reunió del Consell Escolar del 2 de setembre de 2020, convocat per la directora per a informar sobre la tornada a l’escola el 7 de setembre, se’ns ha informat del següent:

Grups de convivència:

En infantil es mantenen els grups, no cal que siguen de màxim 20 alumnes. Són grups de convivència, és a dir, grups bombolla, però sense reducció a 20.

L’alumnat amb necessitats especials es quedarà al grup de referencia i no es desplaçarà a l’aula de necessitats especials, sinó que seran els especialistes qui aniran a les respectives aules

En primària, com que el grups estables ocupen menys que els grups oberts i atés que no es pot ocupar les aules per a menjador (no hi ha ascensor) es fan grups bombolla de 1r a 3r.

Entrada i eixida de l’escola:

L’entrada a l’escola es farà per totes les portes per tal d’evitar aglomeracions. La direcció de l’escola remetrà un escrit a finals de setmana per aclarir per quina porta i a quina hora entra cada cicle o cada grup.

En les escoles grans com la nostra anem a necessitar tindre més temps per a organitzar l’entrada i l’eixida, que seran escalonades. Per això, entre el dia 7 i el dia 11, s’anirà comprovant com funciona el moment de l’entrada i l’eixida, quant de temps s’ha de deixar entre grups, etc.

S’ha sol·licitat a la policia local tancar un carrer al tràfic a l’hora d’entrada i eixida. L’escola està esperant resposta de la policia local.

Començament del curs:

Es confirma que el dia 7 començaran les classes per a tot l’alumnat

La gent que arribe tard, caldrà que s’espere a que entren tots els grups i després podrà entrar.

Matinera i extraescolars:

De moment, no n’hi haurà. La directora no sap quina serà la dinàmica de neteja en l’escola. S’ha demanat reforços a inspecció però no se sap encara res. Llavors, per ara, com que no sabem quin serà el funcionament en els temps lectius no se sap com serà la matinera o d’extraescolars.

La matinera no se l’han plantejat. De moment no n’hi ha matinera prevista. Per a setembre ens recomanen que ens organitzem de manera solidària.

Comunicació famílies i escola:

La representant de l’AFA al Consell Escolar demana que ateses les circumstàncies actuals, i la importància de transmetre la informació de manera unívoca i ràpida, siga la directora que escriga els comunicats i l’AFA els transmetrà. S’acorda fer-ho així.

Mesures sanitàries:

Tot l’alumnat de primària haurà de dur la mascareta en tot moment, excepte per a menjar, beure aigua o quan la mestra o mestre ho permeta.

L’escola posarà el gel hidroalcòlic.

L’alumnat haurà de dur cantimplora amb aigua de casa per tal d’evitar l’ús de les fonts.

Les famílies hauran de prendre la temperatura als seus fills i filles cada matí, i no dur-los a escola si tenen 37,5 o més.

Menjador:

S’han apuntat més de 400 alumnes a menjador.

L’alumnat d’Infantil menjarà a la seua classe.

De 1r a 3r: dinaran junts en un primer torn, els grups de convivència separats per separadors. Quan tots acaben de dinar, es netejarà a fons tot el menjador.

L’alumnat de 4t dinarà a la biblioteca.

5é i 6é dinarà al menjador després de la neteja.

Enguany tindrem més monitores de menjador, Conselleria ha donat ajudes per a això

Divers:

En infantil volen comprar para-sols per als corralets, per tal que puguen passar més temps a l’aire lliure.

Hi ha quatre mestres que es jubilen i que per qüestions burocràtiques començaran el curs la primera setmana, amb recolzament de mestres especialistes, i la setmana següent, començarà la nova mestra o mestre.

Acta redactada per les representants de l’AFA al CE.

Un pensament sobre “Acta reunió Consell Escolar del 2 de setembre de 2020

  1. Bon día!
    Molt fort, en infantil primer dien de grups bambolla de 10 xiquets, despres grups de 15 a 20 i hara no fa falta q siguen de menys de 20. No se la bambolla cada vegada es mes gran.
    Se q no es fácil i que no ni han medios pero ..
    Moltes gracies

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s