Voleu un carril bici des de l’escola fins a Blasco Ibáñez?

1509874654_516346_1509874871_noticia_normal

https://decidimvlc.valencia.es/budgets/5/investments/3106

Un pare de l’escola ha llançat la proposta de creació d’un carril bici que comunique el “nou” que baixa del Pont de les Flors fins a Blasco Ibañez, el de General Gil Dolz i Suècia, doncs es queda “tallat” a Blasco Ibañez, i crec que seria molt interessant fer la prolongació per Gascó Oliag i més enllà de Primado Reig, per Daniel de Balaciart, fins a les vies del tranvia. Diariament son centenars de ciclistes i/o patinets els que aprofiten eixos carrers per a tornar del centre cap Benimaclet, anar al carril bici de l’horta, o també pares que van al CEIP Pare Català amb els seus fills a la cadireta, o els xiquets que van al Institut del Ferrer i Guàrdia, que està enfront. Si observem el plànols dels carrils bici per eixa zona, hi ha una mena de “triangle de les bermudes” ja que si vols comunicar eixos barris amb un carril bici, o vas per l’Avinguda Catalunya, però el carril està a l’altre costat, o vas fins al hospital i per Gomez Ferrer i Ramón Asensio… Però cal donar molta volta, la realitat es que som molts els que anem per la calzada eixos dos carrers, però clar amb un xiquet de 3 anys i la seua bici d’equilibri doncs no és la millor opció.

Podeu votar-la ací:

https://decidimvlc.valencia.es/budgets/5/investments/3106

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s