El Pare Català s’ompli de verd

WhatsApp Image 2019-11-24 at 19.33.09 (2)Este divendres passat la brigada de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València va portar companyia pel nostre estimat ficus: un lledoner, dos tipuanes i 4 roures valencians, quercus valentinus, eixits dels vivers de la Generalitat Valenciana, que faran fortes les seues arrels al nostre pati i en el futur regalaran la seua ombra a l’alumnat i a totes aquelles persones que gaudim dels espais oberts. Dani, de la Comissió d’Infraestructures, va tirar una maneta als operaris.

WhatsApp Image 2019-11-24 at 19.33.09 (3)

El diagnòstic resultant del procés participatiu “El pati que volem” va fer evident que el pati tenia una gran mancança d’ombra. Durant molts mesos de l’any no hi ha quasi espai on protegir-se del sol i les criatures no troben prou lloc on jugar sense que el sol els creme el cap. A més a més, les mestres i monitores d’infantil trobaven a faltar una “senda” amable perquè les nostres menudes i menuts creuaren cap al menjador sense tindre la sensació d’estar creuant una avinguda en hora punta.

En un moment històric en què precisament la joventut crida “No n’hi ha planeta B!”, enfadats amb raó per la gestió dels recursos naturals, la nostra escola també reclama que recuperem el verd com a bandera. Cal que entre totes i tos cuidem i estimem els nous arbres del pati perquè puguen créixer tan forts i robusts com el vell ficus.

Us deixem un vídeo d’un dels moments estelar 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s