SenseSoroll a Benimaclet

SENSESOROLL_vEstimades famílies, ens escriuen per posar en el nostre coneixement aquest projecte. Confiem siga del vostre interés.

___________

Us contactem per a donar-vos a conéixer el projecte SenseSoroll que es durà a terme al vostre barri per a la creació col·lectiva d’un Mapa de Soroll Opendata de Benimaclet que permeta obtindre dades reals sobre els nivells sonors presents al barri en tot moment.

El projecte SenseSoroll es basa en la implicació directa i activa de veïns i veïnes en el mesurament del soroll existent en el barri mitjançant el muntatge i la col·locació de dispositius de mesurament IoT en els seus habitatges. Aquests registraran dades de forma continuada que es reflectiran directament en xarxa, de forma oberta.

Les persones participants s’involucraran així activament des de la construcció fins a la posada en funcionament i posterior ús dels sonòmetres. Es pretén d’aquesta manera donar suport a un model validat d’apoderament de la ciutadania organitzada, mitjançant l’ús de coneixement obert, tecnologia electrònica accessible i programari lliure per a la generació de dades, que contribuïsca a incrementar la presa de consciència i enfortisca la capacitat de la ciutadania per dur a terme accions de millora de les condicions dels barris.

Aquest projecte sorgeix d’una iniciativa plantejada per l’empresa tecnològica nessys, compta amb la col·laboració del col·lectiu HackerSpace i l’associació Sostre, i amb el suport del Servei d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València.

Com a projecte destinat a la millora de la qualitat de vida del barri, us convidem a participar tant difonent entre les persones interessades com assistint al pròxim taller de presentació del projecte i estudi conjunt de la situació del barri en referència als nivells sonors per a la selecció dels punts de col·locació de dispositius, prevista el DIJOUS 13 DE JUNY al Centre Instructiu Musical BENIMACLET a les 18.30h (c/ Baró de Sant Petrillo, 14).

Gràcies per la vostra atenció, esperem veure-vos el dijous dia 13!

Salutacions, SOSTRE   info@sostre.org  609858262

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s