L’AMPA del Pare Català passa a anomenar-se AFA

➡En l’assamblea d’abril de l’AMPA Pare Català va aprovar-se en canvi de nom de l’associació a Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) Pare Català.

Aquesta decisió ve motivada per la voluntat de fer una associació i una escola més inclusiva, de la mateixa manera que ja fa anys va passar-se de la denominació APA (pares d’alumnes) a AMPA (mares i pares d’alumnes). Ara, la nova denominació vol incloure tota aquella gent que també col·labora o s’encarrega de l’educació dels alumnes de l’escola, com tutors i tutores, iaios i iaies, etc., ja que el terme Família inclou totes aquelles persones que tenen cura dels xiquets i xiquetes.

👪👨‍👧‍👦👩‍👦👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦👩‍👧👨‍👩‍👦‍👦👨‍👦👨‍👩‍👧‍👧👩‍👩‍👦👩‍👩‍👧👩‍👧‍👦👩‍👩‍👧‍👦👨‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦👩‍👧‍👧👩‍👩‍👧‍👧👨‍👨‍👦👨‍👨‍👧👨‍👨‍👧‍👦👨‍👧👨‍👨‍👦‍👦👨‍👧‍👧👨‍👨‍👧‍👧

2 pensaments sobre “L’AMPA del Pare Català passa a anomenar-se AFA

 1. Buenas tardes queria informacion del cole mi hijo tiene autismo y me dijeron que van abrir una aula especial y claro queria saber si ustedes pueden ayudarme en darme referencias si hay mas niños con este trastorno y por eso el motivo del aula cyl y que tal trabajan

  M'agrada

  • Benvolguda,

   Nosaltres sabem per una de les famílies d’infantil de la futura apertura d’aquesa aula. Tanmateix no tenim molta més informació. No sabem quan s’obrirà ni en quines condicions, ni tampoc les tasques que es realitzaran en la mateixa.

   Et convidem doncs a fer una reunió amb la directora o la cap d’estudis de l’escola, docns pot ser ella te més informació que nosaltres. Pots telefonar per demanar cita a l’escola directament: 961205400

   Atentament,
   AFA del Pare Català

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s