24h de bàsquet i dia del Mini al Pare Catala

El Club de Bàsquet del Pare Català ens passa aquesta nota:

Aquest cap de setmana ha estat molt mogut per als equips del Club de Bàsquet del Pare Català. Especialment, destaquen dos esdeveniments: el 24h benjamí i el Dia del Mini, que creiem poden ser del vostre interès. Respecte a la segona, el Dia del Mini, us informem que, a més, ha sortit a la premsa.

El passat cap de setmana, el Club va organitzar el IV Torneig Benjamí 24h. Una experiència que resulta molt atractiva tant per als jugadors com per als familiars. La idea d’aquest torneig és crear un ambient de competició i convivència on jugadors, familiars i organització gaudim del bàsquet a l’escola i es generi, si cap, més sentiment de pertinença al centre.

unnamed

La jornada del divendres 12 d’abril a la vesprada es va iniciar amb una activitat cooperativa entre els equips benjamins del Club basada en la recerca de pistes i realització de proves d’habilitat i destresa. Després es va organitzar un sopar amb tots els familiars i amics que van voler acompanyar-nos i els jugadors es van quedar a dormir a les instal·lacions de l’escola. Al matí següent vam esmorzar tots junts i vam preparar les pistes per a les trobades del matí. El primer, enfrontava als dos equips vs Vedruna, el segon, per finalitzar la jornada, va ser un partit amistós entre familiars i jugadors.

Des del Club volem agrair tant al centre, l’AMPA i les famílies, el suport a aquesta activitat, que pensem que pot ser un extra que aporti valor a la dinàmica general dels equips.

A més, l’equip benjamí roig va disputar ahir, diumenge 14 d’abril, el Dia del Mini, un torneig en què participen equips de tota el País Valencià i en el qual el combinat del Pare Català va signar una excel·lent actuació.

Vuit equips es van reunir a Benifaió per viure una jornada festiva al voltant del bàsquet. Lena Esport – Pare Català, CB Caxton College, CD Moixent, EDM Benifaió, El Pilar, Picken Claret, Ajuntament Benissa i CBM Roquette Benifaió són els conjunts que van conviure durant tot el matí a les instal·lacions del Pavelló Municipal de Benifaió en aquesta iniciativa promoguda per la FBCV en col·laboració amb el Club Bàsquet Marcelina Benifaió.

L’equip del Pare Català va guanyar per la mínima (1 punt) els primers partits davant CB Caxton College i CBM Roquette Benifaió per després acabar la fase de grups amb una victòria contundent davant el CD Moixent. Com a líder del grup, l’equip va obtenir el passe directe a la final, davant el EDM Benifaió.

Encara que van lluitar cada pilota i van donar el seu 100% a la pista, el cansament acumulat del Torneig 24h, l’exigència dels partits de la fase de grups, i el talent dels locals, va impedir que acomiadessin el torneig amb el fermall d’or. No obstant això, tots van acabar molt satisfets amb la seua participació i van ser felicitats per la resta d’equips per la seua entrega i saber fer a la pista.

46881702094_650fc10c5b_o (1)

El club del Pare Català contínua, així, sumant experiències per a tots els jugadors i estenent el nom del cole per tot el país.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s