‘El pati que volem’ ja te bloc

capPer fi donem la benvinguda al bloc del projecte: “Desenvolupament d’un pla participatiu per descobrir el pati que volem” de l’AMPA CEIP Pare Català, específicament de la Comissió d’Infraestructures, i que compta amb la col.laboració de diversos  membres de la comunitat escolar i de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de València.

Podeu consultar-lo a: www.elpatiquevolem.org

En aquest bloc anirem mostrant cada pas que fem en relació al desenvolupament del projecte. Tenim moltes ganes d’encetar-ho i ja queda molt poc de temps!. El projecte es durà a terme durant els mesos d’abril, maig i juny . Esperem la participació de tothom a la jornada oberta de diagnòstic on parlarem de les necessitats que trobem al pati (no sols d’infraestructures, sinó també de relacions entre els xiquets i xiquetes de l’escola i l’ús diferencial que tenen del pati), i les propostes de millora. Podeu consultar més info entrant al bloc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s