Arriben les samarretes de la TROBADA!

WhatsApp Image 2018-01-28 at 14.40.19Benvolgudes famílies de l’escola:

S’acosta ja la Trobada d’Escoles en Valencià (http://valenciaperlallengua.org/), que aquest curs tindrà lloc el diumenge 29 d’abril a Castellar – L’Oliveral. Com tots els anys, l’organització de la Trobada ha dissenyat unes samarretes commemoratives la comanda de les quals (per als vostres fills/es, per a vosaltres, per a qui vulgueu) podeu realitzar ja. El preu de la samarreta és de 8 € i n’hi ha 11 talles (des de la 2 fins a la 3XL). Per tal de poder comprovar quines talles us van millor, podreu veure-les i emprovar-vos-les els dies 5 (dilluns), 6 (dimarts) i 7 (dimecres) de febrer, a la Biblioteca de l’escola i en horari de 17:15 a 18:00.

Aquests dies, en l’horari indicat, podreu també realitzar-ne la comanda amb la butlleta que us adjuntem. És important que sapigueu que la comanda s’ha de pagar en el moment de realitzar-la. Per favor, proveu de dur l’import just. Si voleu, també teniu l’opció d’emplenar la butlleta, ficar-la dins d’un sobre amb els diners corresponents i dipositar-lo en la bústia de l’AMPA de l’edifici de primària (al costat de Secretaria, a l’edifici de Primària). No oblideu fer constar en aquest sobre l’objecte “Samarretes de la Trobada”. El termini per realitzar comandesacabarà el 16 de febrer. Les samarretes encomanades es lliuraran als alumnes abans del dia de la Trobada i tan prompte com l’organització ens les proporcione.

D’altra banda, properament posarem a la vostra disposició les paperetes per que pugueu fer la vostra aportació a la trobada a través de la participació en la rifa a través de les mestres.

Gràcies, una vegada més, per la vostra col·laboració i la vostra implicació en aquesta activitat.

*Aquesta informació arribarà a través dels saquets dels vostres fills i filles, amb la butlleta de comanda i la butlleta de rebut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s