Crida a la solidaritat front el desnonament d’una família de l’escola

Benvolgudes famílies,

En començar aquest nou curs escolar hem estat coneixedors de la dura situació que està patint una família de l’escola. És per això que vos preguem llegiu amb cura aquest comunicat i col·laboreu així com vos siga possible.

El pare d’una xiqueta que estudia a la nostra escola (amb dos germans ex alumnes nostres i ja al IES Ferrer i Guàrdia) va rebre a finals de l’agost l’avís de desnonament de la seua botiga per part del seu banc.

En arribar a coneixement de l’escola, l’associació de veïns i la nostra associació de l’amenaça d’execució de desnonament de la botiga (que inicialment estava prevista per al 19 de setembre), vàrem contactar l’entitat bancària demanant una pròrroga i poder donar eixida a l’stock.

Malauradament, només s’ha aconseguit que la família tinga fins el 20 d’octubre per a abandonar la botiga i, per tant, desfer-se del seu stock.

A banda d’això, el nostre AMPA també està donant suport de dues maneres:

  • facilitant l´encontre entre aquesta família i la Plataforma de Afectados por los Desahucios (PAH), per que puga ser ben assessorada davant aquesta dramàtica situació.
  • fent una crida a la solidaritat de tota l’escola per a comprar en la botiga ajudant a la liquidació de l’stock.

Confiant, com sempre, en la vostra resposta, vos indiquem l’adreça de la botiga, que està molt a prop de la plaça:

MULTIPRECIO LA PLAZA

C/UTIEL N 5

Ens acomiadem assenyalant que aquest AMPA ni entén ni comparteix l’actuació d’aquesta entitat bancària que està forçant la situació condemnant a una família a patir unes circumstàncies vitals encara més greus, dures i injustes, especialment per a aquests tres menors.

Un pensament sobre “Crida a la solidaritat front el desnonament d’una família de l’escola

  1. Me parece una idea muy buena y necesaria la de hacer partícipes al resto de alumnas y alumnos del Colegio, conocer las situaciones en las que pueden participar cuidando y atendiendo las necesidades de familias del mismo colegio.

    Lo tendré en cuenta para comprar en esa tienda del barrio

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s