‘Ens volem vives’ el rap de l’alumnat de 6é

Captura de pantalla 2017-06-21 a les 15.45.22Aquestes línies (sota) estan estretes del facebook de Pupil·les, el grup que ha col·laborat en la creació del rap feminista de l’alumnat de 6é coordinat per Vero i Tomi, educadora i educador membre de l’equip de menjador. Des d’aquest bloc volem agraïr la seua feina i dedicació (Gràcies Vero i Tomi), sense elles aquesta meravellosa experiència no haguera estat possible.  I també volem felicitar als alumnes de 6é per l’excelent rap realitzat (tant en contingut com en forma!).

Des del Pare Català ‘ens volem vives’!

El podeu escoltar:

El podeu vore al vídeo musical:
https://www.facebook.com/PupilesOficial/videos/1905466723001131/

_________

ENS VOLEM VIVES!

Ací us deixem un temasso feminista on tenim l’orgull d’haver col•laborat. Aquest curs hem treballat colze a colze amb les alumnes del menjador del Pare Català. Elles han creat aquesta lletra tan potent i ens han deixat formar part d’aquesta experiència.
Gràcies a Vero per comptar amb nosaltres, a Anne i a Tommi. A Alex Seguí, a Berta Iñiguez i a Borja Penalba, els quals també han participat en aquesta cançó. I a Miquel per currar-se el vídeo!
I sobretot, gràcies a les alumnes que són unes artistes, i així ho demostraren fent aquesta cançó en directe a les Jornades de Música en Valencià al Palau de la Música de València, dins del marc de les trobades d’Escola Valenciana.

Senceres, vives i amb vides dignes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s