Llegim en família llibres i més (3 de juny)

llegimVolem informar-vos d’una jornada familiar educativa i lúdica molt interessant per fomentar la lectura.
Es tracta de la #KDDLectura “Llegim en família llibres i més” que organitza el Consell Escolar de la Comunitat Valenciana eldissabte 3 de juny de 9.30 h fins a les 14.00 h a l’Espai d’Innovació Las Naves de València.

La KDD Llegim en família llibres i més és la continuació de la 1a Campanya “Un Tràiler de lectura en equip” feta amb l’objectiu d’investigar els hàbits de lectura dels adolescents amb el suport del grup ERI de la Universitat de València. Els resultats d’un primer informe conclouen que és necessari prendre les mesures de dissenyar accions que promocionen la lectura diversificada, en valencià i en família introduint els clàssics i que cal també fer formació a la família.
Aquesta cita amb la lectura en diferents formats reunirà informació de les necessitats que les famílies tenen en aquest àmbit a la llar. Amb les dades obtingudes mitjançant les activitats lectores i les enquestes que es faran amb motiu de la “quedada”, el Consell Escolar de la Comunitat Valenciana elaborarà un informe de recomanacions a l’Administració educativa.
Us convidem que us inscrigueu tota la família en algun dels 14 tallers que trobareu explicats en el web del CECV que us enllacem. Veureu com gaudireu i aprendreu bona cosa (com que l’aforament és limitat, l’organització sol·licita necessàriament la inscripció de cada assistent als tallers).

llegim

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s