El Pare Català participa a les XXXa Trobades d’Escoles en Valencià

Com ja sabeu, aquest diumenge 9 d’abril la plaça de l’Ajuntament de València acull la XXXa edició de les Trobades d’Escoles en Valencià.

Al Pare Català hi participarem com és tradició amb un taller, que enguany serà de jocs del món, i al cercavila  que recorrerà, des de les 10’30 hores a l’esplanada de l’IES Lluís Vives , els carrers del barri al ritme de les bandes de música, les dolçaines i tabals, batucades… Però també a totes les activitats culturals programades aquesta setmana com són la Trobada Musical o el Premi Sambori.Les Trobades ja són ací. En primer lloc informar-vos que si heu comprat la rifa i no heu rebut la carpeta o si heu fet comanda de samarretes i no les heu rebut correctament, per favor, poseu-vos en contact amb ampa.parecatala@gmail per tal de resoldre les incidències.

Trobada Musical

El Palau de la Música serà l’escenari de la IIa Trobada Musical que ha organitzat la CAPPEPV per als dies 4 i 5 d’abril a partir de les 10 hores. Aquest acte comptarà amb la participació de més de 350 xiquetes i xiquets procedents dels centres educatius IES Isabel de Villena, CP Carles Salvador, CP Malva-rosa, CP Francisco Giner de los Ríos, CP Cervantes, CP Sara Fernández, CP Benimàmet, CP Manuel González Martí, CP Pare Català, CP Federico García Lorca.

«Les Trobades Musicals estan concebudes dins de les activitats prèvies a les Trobades d’Escoles en Valencià i són una mostra del treball de conjunt desenvolupat per un grup nombrós de docents», ens explica la presidenta de la CAPPEPV, Laura Font.

Enguany, una part de l’alumnat del 3er cicle de Primària (amb la col·laboració del professorat i el personal del menjador) ha preparat un rap feminista que interpretaran a les trobades.

Premi Sambori

La CAPPEPV lliurarà els premis de la XIXa edició del certamen de literatura en valencià Sambori, també hui, dimarts 4 d’abril, al Teatre Principal. L’actor Joan Alamar conduirà l’acte, que comptarà amb l’actuació musical de l’IES Lluís Vives.  Enguany amb l’orgull de tindre una premiada de 6é C de la nostra escola. ¡Enhorabona Alícia Castelló i Serrano!

A més, el dijous 6 d’abril a les 13 hores, l’IES Lluís Vives acollirà el concert de Xavi Sarrià i Feliu Ventura “Llibre. Batalles. Cançons”. El dissabte 8 d’abril, la vespra de la Trobada, la contacontes Eva Andújar, oferirà la narració “Creixem amb els contes” a Ca Revolta.

Taller de l’AMPA a les Trobades

Un any més, el Pare Català participarà activament  a les Trobades amb un taller de “Jocs del món”. De 10 a 13 hores les famílies podran gaudir d’aquest i del munt de tallers preparats per altres escoles. Com sempre, si hi voleu participar i ajudar-nos amb els torns del taller, per favor contacteu-nos dijous com a tard a ampa.parecatala@gmail.com. Ho passarem fenomenal.

Exposició fotogràfica La Natura a la ciutat

L’alumnat de tercer cicle del Pare Català també ha participat a l’exposició de fotografia ‘La natura a la ciutat’ que va ser inaugurada ahir al Jardí Botànic.

Més activitats de la XXXa Trobada

A les 12 hores tindrà lloc l’actuació l’actuació de la Coraleta e Raconet de la Societat Coral el Micalet i l’Orquestre del Micalet. Més tard, a les 13 hores, el Grup de Danses Sant Roc oferirà una dansà i, de forma simultània, es desenvoluparan els més d’un centenar de tallers confeccionats per 53 centres educatius, associacions, la universitat i altres organitzacions i entitats, així com exposicions, contacontes, entre altres activitats per a gaudir de la festa pel valencià. A les 13’30 hores, la contacontes Eva Andújar oferirà la narració ‘Contes per a la butxaca’. Després de dinar, vora les 15’30 hores actuarà Ramonets, que marcarà la fi de la festa.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s