Jornada de debat sobre temps escolars

A continuació compartim amb vosaltres l’organització d’una Jornada de debat sobre temps escolars que tindrà lloc divendres 24 de març de 2017a les 16.15h a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València (Av. de Blasco Ibáñez, 30, València) per si fóra del vostre interés participar-hi.

Programa:

✅ Presentació de la jornada(16:15h.-16:45h.) on estarà present el Vicerrector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa i el degà, Facultat de Filosofia i Ciències de la Educació Conselleria d’Educació, Cultura i Esport (pendent de confirmació).

✅ Taula redona sobre temps escolars (17:00-19:20h.) amb Gonzalo Pin Arboledas, Médico Pediatra Puericultor – Unidad del sueño, Hospital Quirón salud Valencia; Pilar Codonyer Franch, Profesora Titular de Universidad del Departamento de Pediatría, Obstetricia y Ginecología, Universitat de València; Santiago Estaun Ferrer Professor Emèrit, Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació, Universitat Autònoma de Barcelona; Amparo Calatayud Salom Profesora Titular de Universidad del Didàctica i Organitzacio Escolar, Facultat de Magisteri; Rafael Feito Alonso, Catedrático de sociología en la Facultad de Ciencias Políticas de la Universidad Complutense de Madrid; i Mariano Fernández Enguita, Catedrático de Sociología en la Universidad Complutense.

➕ Torn de preguntes

✅ Fila cero de 19:25h. a 21h. (intervencions breus de 5 minuts) amb sindicats de mestres, associacions de mares i pares, plataformes en defensa de la jornada contínua i en defensa de la jornada partida, col·legis , associacions de directors de primària, d’inspectors…

➕ Torn de preguntes

🔵 Servei de ludoteca oferit per FAMPA València

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s