Samarretes de les Beni Fa Pum!

whatsapp-image-2017-02-24-at-20-50-13Ja estem en falles!!
Com cada any, el col·leciu la flameta es prepara!! Ja tenen apunt el dia 16 amb un munt d’activitats preparades per als xiquets i xiquetes!! A la nova edició de les Beni Fa Pum! hi haurà espectacle de magia, un joc cooperatiu de pistes pel barri, berenar i algunes sorpreses més, i ho culminaran amb la cremà de la falla (que molts xiquetes i xiquets d’aquesta escola han fet).

La flameta, un col·lectiu format en la seua majoria per mares i pares d’aquesta escola, han fet samarretes per recollir diners per seguir fent possible aquest dia. Els trobareu aquesta setmana a l’eixida de l’escola. La flameta us agraïx la vostra col.laboració!! I us esperen a la festa del dia 16 (us passarem cartell amb tota la info en breu)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s