Assemblea General de l’AMPA del Pare Català

A continuació podeu consultar l’ordre del dia de l’Assemblea General de l’AMPA del Pare Català que tindrà lloc el pròxim 24 de novembre a les 17:15 hores. Enguany cal destacar que toca renovar i elegir els nous membres de la Junta Directiva de l’AMPA.

Benvolgudes mares i benvolguts pares: (descarregar convocatòria en castellà/valencià)
Segons l’acord de la Junta Directiva de l’AMPA i tot complint el que preveuen els nostres Estatuts, us convoque a l’ASSEMBLEA GENERAL de socis i sòcies de l’AMPA.

DATA: 24 de novembre de 2016, dijous.
HORA: 17:15 hores.
LLOC: Menjador de l’escola.

Hi tractarem el següent ORDRE DEL DIA:

  1. Aprovació, si escau, de l’acta de l’Assemblea General anterior.
  2. Presentació i aprovació, si escau, de l’Informe de gestió de la Junta Directiva i del Balanç econòmic del curs 2015-2016.
  3. Elecció de la nova Junta Directiva de l’AMPA.
  4. Presentació de la nova proposta de funcionament de l’AMPA per comissions.
  5. Presentació i aprovació, si escau, de les Línies d’actuacions i del Pressupost de l’AMPA per al curs 2016-2017.
  6.  Torn obert de paraules.

La participació dels pares i les mares en l’escola (i de manera particular en la nostra associació) és un element fonamental del compromís amb la millora de l’educació dels nostres fills i filles. Per tot això, esperem la vostra participació en aquesta Assemblea.

(*) Per tal de facilitar l’assistència a l’Assemblea de tots els pares i les mares socis, durant el temps que dure aquesta funcionarà a la Biblioteca de l’escola un servei d’atenció als fills i filles dels assistents.
(**) L’acta de l’anterior Assemblea General es pot trobar al bloc de l’AMPA (ampaparecatala.org). Així mateix, es penjaran als Taulers d’Anuncis del centre còpies en paper d’aquest document.

COMUNICACIÓ SOBRE EL PROCÉS ELECTORAL:
D’acord amb els Estatuts de la nostra associació, amb aquesta convocatòria s’obri el procés electoral per a l’elecció de la nova Junta Directiva de l’AMPA.

  • Es podran presentar candidatures personals o col·lectives en el termini de cinc dies des de la notificació d’aquesta convocatòria (això és, des del 14 fins al 18 de novembre, tots dos inclosos) davant la Secretaria de l’Associació mitjançant correu electrònic (ampa.parecatala@gmail.com) o dipositant el document de la candidatura a les bústies de l’AMPA.
  • El Secretari proclamarà les candidatures presentades i es publicaran als Taulers d’Anuncis de l’escola i al bloc de l’associació (ampaparecatala.org)
  • Si ho consideren oportú, les candidatures proclamades disposaran d’un període de cinc dies (del 19 al 23 de novembre, tots dos inclosos) per a realitzar la seua campanya, la qual acabarà vint-i-quatre hores abans del dia de la votació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s