VII Festa Estellés Benimaclet Viu: 24 de setembre de 2016

Benimaclet ja té enllestit el programa definitiu de la VII Festa Estellés, la nit de la poesia viva del poble que batega, que tindrà lloc el dissabte 24 de setembre amb la participació del nostre alumnat i que organitza Benimaclet Viu.

Enguany actuen Marc Granell, Maria Fullana i Lluís Roda més les participacions habituals de les xiquetes i xiquets de la nostra escola Pare Català, el Teatre Lliure de Benimaclet, els poemes musicats del jove Pau Díaz i els seus companys, el Quartet de Benimaclet i de totes aquelles i aquells que tindran la gosadia d’apujar a l’entaulat per llegir versos propis o manllevats.

Us esperem a tots a la plaça de Benimaclet a partir de les 21.00 h amb la gola entonada i l’oïda ben parada. Més informació a Benimaclet Viu.

bv-festa-estelles-2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s