Inici curs 2016-2017 i primera reunió de la Junta Directiva

Benvolgudes famílies:

Els curs 2016-2017 ja està en marxa i per a iniciar-lo amb força, el passat dimars vàrem tindre la primera reunió del curs de la Junta Directiva de l’AMPA. Com voreu a l’acta que hem penjat, hem tractat molts temes. A continuació, us resumim la informació que pensem més important i immediata:

  • Venda d’agendes (click per més info)
  • Extraescolars:

    Dimecres 14 esperem donar-vos la informació via els saquets i motxilles. Dilluns 19 a les 18 hores es farà la reunió informativa a la biblioteca. Dimarts i Dimecres següents a les 17:00 hores seran les taules informatives.

  • Renovació de càrrecs: enguany toca renovar la Junta Directiva. Continuem necessitant mans i suport. Animeu-vos! Comptem amb vosaltres!
  • Festa d’inic de Curs: Ja tenim data. Serà divendres 14 d’octubre.
  • Instal·lacions: s’ha iniciat l’obra per resoldre un problema d’una aula d’infantil. També està en marxa el procediment per a fer l’obra enguany del canvi de pati d’infantil.

Tot açò més detallat i moltes més coses les podreu consultar a l’Acta de la darrera reunió de la Junta de l’AMPA (060916).

Recordeu que aquesta acta és provisional fins que s’aprove en la pròxima reunió oberta (procediment habitual) que tindrà lloc el dia 3 d’octubre a les 17:15 en la biblioteca. Al respecte, us recordem que la participació és completament oberta i que si voleu tractar alguna tema en concret podeu enviar la vostra proposta a ampa.parecatala@gmail.com per tal d’incloure’l abans com a punt del dia.

TOT AÇÒ ÉS POSSIBLE GRÀCIES A LES MARES I PARES QUE HI COL·LABOREN, TANT ASSOCIANT-SE A L’AMPA COM FORMANT PART DE LA JUNTA DIRECTIVA I DE LES DIFERENTS COMISSIONS. PER AIXÒ NECESSITEM MÉS IMPLICACIÓ DE TOTHOM, PER FER-HO POSSIBLE. PERQUÈ L’AMPA SOM TOTS I TOTES. COMPTEM AMB TU.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s