El gos i la mar. Una història de 2nB

Curt d’stop motion creat per les i els alumnes de la classe de 2nB de primària del CEIP Pare Català de Benimaclet. Guió, realització, direcció i creació dels i les alumnes, en una hora i mitja de classe.

Enguany la comissió audiovisual ha continuat amb el seu projecte de portar l’aprenentatge audiovisual a l’aula.

Gràcies a la col·laboració de diverses professores d’infantil i primària, enguany hem realitzat les nostres primeres produccions audiovisuals.

Durant tot l’any s’han realitzat activitats prèvies, mostrant a l’alumnat què hi ha darrere del món de la imatge. Ha resultat molt enriquidor per a ells conèixer els oficis del cinema, construir càmeres, aprendre els inicis dels pioners cinematogràfics, els contes primitius de les cavernes i sobretot, crear les seues pròpies històries.

Els alumnes de 2nB de primària, van gaudir amb la tècnica de Stop Motion i van aprendre una nova forma d’explicar les seues històries.

La importància de donar al nostre alumnat de les eines necessàries per a comprendre el llenguatge audiovisual és el que ens mou com a Comissió a seguir treballant. Som pocs i necessitem ajuda, perquè aquest projecte continue. Vos esperem!!! I mentres gaudiu de la creativitat dels nostres xiquets i xiquetes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s