L’AMPA del Pare Català dóna suport a Lluerna Teatre

L’AMPA del Pare Català s’adherit a la campanya de suport per evitar el tancament d’aquest espai del nostre barri, perquè Lluerna Teatre és del barri i al barri es queda.

LluernaTeatre

La presidenta de l’AMPA del Pare Català va signar el passat dissabte el següent manifest:

Lluerna Teatre és del barri i al barri es queda.

El veïnat del barri de Benimaclet vol mostrar, davant l’Ajuntament de València:

LA NOSTRA DISCONFORMITAT amb l’avís d’un possible cessament per part de l’Ajuntament de València (veure notificació 00128-2016-056977 de 10/05/2016 sobre l’expedient E-03901-2016-0005514-00) de les activitats que duu a terme l’Associació Cultural Teatre Lluerna, el local de la qual es troba al Carrer Poetes Anònims nº 1 / baix de Benimaclet, atesa la important tasca cultural que aquesta societat realitza des de fa anys en la difusió de la creació teatral i poètica en valencià, dirigida tant als adults com a un públic familiar i infantil, tot cohesionant i dinamitzant la vida de barri de Benimaclet. Igualment voldríem destacar la importància del paper de la Societat Cultural Teatre Lluerna respecte el nostre patrimoni cultural pel fet del seu continuat treball en la creació i utilització de titelles d’acord les tècniques artesanals tradicionals.

I LA NOSTRA ESTRANYESA davant dels possibles motius que haurien provocat un tal avís de cessament, ja que totes les activitats que realitza aquesta societat són activitats d’una molt baixa repercussió acústica sobre el veïnat (teatre de titelles, monòlegs, recitals poètics, etc.) que es duen a terme en un local insonoritzat d’un reduït aforament (menys de 50 localitats), i a més sempre en un horari diürn, de manera que difícilment poden molestar realment ningú. Altrament, pensem que només des d’alguna incomprensible intransigència podria entendre’s que algú hi arribe a sentir-se perjudicat.

Per totes aquestes raons les entitats cíviques, socials i culturals que signen aquest manifest demanem igualment a l’Ajuntament de València que s’esforce a trobar una solució per a la continuïtat de les activitats de la Societat Cultural Teatre Lluerna que tan importants són per al nostre barri.

Benimaclet, 28 de maig de 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s