TORNEIG BENJAMÍ de BÀSQUET 24 hores al Pare Català

El darrer cap de setmana, concretament entre el divendres i el dissabte, l’equip Benjamí de bàsquet va posar la seua particular guinda al pastís d’aquesta temporada, una activitat inoblidable: el torneig 24 hores, on el bàsquet i la convivència amb altres xiquets/tes marca l’objectiu principal de l’activitat.

El Torneig 24 hores ja és un clàssic dins de la programació anual de Lena Esport. Enguany ha sigut plantejat de manera diferent als darrers anys i la veritat és que ha estat molt enriquidor tant per als xiquets/tes com per als pares i mares.

Lena Esport, a banda de portar l’extraescolar del bàsquet a la nostra escola, també està present al Col·legi Marqués del Túria (equip Benjamí) i a l’Institut Ferrer i Guàrdia (equip Infantil). L’edició d’enguany del Torneig  24 hores ha comptat amb la participació del Col·legi Marqués del Túria.

Equips Benjamins del Pare Català i del Marqués del Túria

Equips Benjamins del Pare Català i del Marqués del Túria

La “Festa del Bàsquet” (perquè així es pot traduir al vore la cara d’alegria i emoció dels participants) començava el divendres cap a les 18:00 hores: salutacions, mitja horeta de calfament i…..a la feina, era l’hora de posar en pràctica tot l’après durant la temporada en un partit amistós sense cap trascendència al marcador (no hi hagué taula anotadora). El Pare Català vestia de roig, el Marqués del Túria de verd, vols saber qui guanyà? Pregunta, pregunta!! Cada equip et dirà una cosa diferent.

IMG_8007

L’entrenadora del Marqués del Túria donant instruccions

IMG_8013

Xacobo, el nostre entrenador amb els nostres benjamins.

Després del partit…cap a casa, dutxa ràpida, agafar l’entrepà i altra vegada cap a l’escola.

GRAN SOPAR DE GERMANOR ENTRE ELS DOS EQUIPS/ESCOLES:

XIQUETS-XIQUETES, PARES-MARES,

ENTRENADORS i EQUIP DIRECTIU DE LENA ESPORT

El sopar va estar millor que el partit amitós. Per als xiquets ni fu, ni fa, havia pilota i pati suficient per anar darrere d’ella, el sopar va passar desapercebut. Per als pares/mares va ser un moment de relaxació i bon clima, un moment per a trencar el gel amb els pares/mares del Marqués del Túria, en definitiva, un vetllada molt cordial i recomanable al 100%.

Sopar al pati del Pare Català

Sopar al pati del Pare Català

Arreplegàrem les taules i ja es notava el nerviosisme entre els xiquets/tes, era el seu moment, el més esperat de la setmana: els pares/mares se n’anaven a casa i els jugadors es quedaren a dormir a l’escola, els dos equips junts.

IMG-20160521-WA0000

A l’endemà, com podeu suposar, cares de cansament (clar estava: no havien dormit massa i a més s’havien alçat amb els primers rajos del sol), però amb la satisfacció i alegria d’haver fet alguna cosa diferent en la seua temprana edat, aquestes coses marquen i marquen en positiu.

Ja per a finalitzar l’activitat, dissabte de matí hi havia programat una sèrie d’encontres lúdic-festius molt interessants: pares-mares vs els seus fills-filles i deprés pares-mares Pare Català vs pares-mares del Marqués del Túria, al mateix temps que s’enfrontaren de nou els dos equips. En aquests partidets, els pares/mares tornàrem a ser xiquets/tes, oblidàrem les nostres obligacions diàries i riguérem de valent, també ens fatigàrem, però les rialles varen véncer a la fatiga. Va estar de categoria!!

EN RESUM:

UNA ACTIVITAT FANTÀSTICA, ENRIQUIDORA I MOLT RECOMANABLE!!

I com per a mostra un botó…ací us deixe el següent enllaç per a que gaudiu d’un video amb les millors imatges del torneig:

 

I si us heu quedat amb ganes…. un altre enllaç on podreu vore més imatges:

http://www.lenaesport.com/lwp/?portfolio=iii-torneo-benjamin-24h

 

Finalment, fer-vos coneixedors que aquest tipus d’activitats no tira endavant si no és per la implicació de certes persones i Òrgans, d’ací els següents agraïments:

  • A l’equip Directiu del Pare Català per crear una escola oberta i cedir els espais.
  • Al Consell Escolar per aprovar l’activitat.
  • A Rodrigo Cano (Coordinador Esportiu de Centre) pel seu esforç a l’hora de preparar el material i coordinació entre Lena Esport i Escola.
  • Al pares i mares del Marqués del Túria per la seua presència, magnífic comportament i esportivitat.
  • Al pares i mares del Pare Català, per crear ambient, per tindre cura de les instal·lacions, per fer escola.
  • Als xiquets i xiquetes, perque sense ells…..no té sentit.
  • A LENA ESPORT, perquè  en una simple activitat de bàsquet ha aconseguit objectius que van més enllà d’un tema esportiu: potenciar les relacions entre persones, el respecte i les ganes passar una bona estona, amb piloteta o sense ella.

GRÀCIES A TOTS i TOTES!!

Com diu Dani Miquel: “ENTRE TOTS I TOTES, HO FAREM TOT”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s