EMT posarà en funcionament el seu Abonament Infantil la primera setmana de maig

El nou títol anirà destinat als xiquets menors d’11 anys que estiguen empadronats a la ciutat de València

(Leer en castellano)

L’Empresa Municipal de Transports ha anunciat que la primera setmana del mes de maig començarà a tramitar i entregar els abonaments infantils. Es tracta d’un títol dirigit als xiquets menors d’11 anys que estiguen empadronats a la ciutat de València.

L’Abonament infantil serà una tarjeta Móbilis personalitzada amb foto i que permetrà viatjar gratis a tota la xarxa de l’EMT. El seu cost serà de 5 euros i des de l’empresa municipal de transports s’espera que puguen beneficiar-se 38.324 menors.

A la ciutat de València hi ha 81.896 persones menors d’11 anys, segons les darreres dades del padró municipal, d’ells, 43.572 tenen entre 0 i 5 anys per la qual cosa ja poden viatjar de manera gratuïta a l’autobús, sempre i quan ho facen acompanyats d’una persona adulta (dos menors per adult).

La regidoria de Mobilitat ja va anunciar a principis d’any este nou abonament social que es suma altres títols com ara el Bono Oro, Bono Jove o Amb Tú. De fet, l’èxit d’este últim, dirigit a persones aturades i amb rendes baixes, ha suposat un xicotet retràs a la posada en marxa de l’Abonament Infantil.

L’EMT va començar a gestionar-lo amb els seus propis recursos fins que les Juntes de Districte es varen fer càrrec. En eixe moment començaren els treballs a este nou títol que estarà a disposició de les famílies a principis del mes de maig. De fet, davant eixa falta de personal a les pròpies Juntes, l’Ajuntament va decidir contractar personal per tal de gestionar estos abonaments socials, una situació que va requerir que el personal d’EMT realitzara la formació adequada a les treballadores de les Juntes.

A finals d’abril ja es podrà descarregar la sol·licitud a la pàgina web de l’EMT (www.emtvalencia.es) i des de la primera setmana de maig les oficines d’atenció al client de l’EMT (a la UPV, estació de Colón i a les oficines centrals de la plaça de Correu Vell) començaran a recollir la documentació i entregar les targetes. Les persones interesades hauran d’aportar la sol·licitud, fotocòpia del DNI, llibre de familia, foto vàlida i un certificat d’empadronament amb data no superior als tres mesos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s