Xiquets i xiquetes, què voleu cremar?

El col·lectiu la Flameta, format per famílies de l’escola, informarà aquesta setmana a les portes del centre de la celebració de les segones Benifapum de Benimaclet, les falles populars menudes. Hui dilluns hi haurà una taula informativa, de vesprada, a la banda d’infantil, i dimarts també de vesprada a la porta verda.

A la taula informativa hi haurà samarretes a la venda de les Benifapum i s’arreplegaran les propostes infantils per al motiu de la falla. Xiquets i xiquetes podran respondre a la pregunta ‘què vos agradaria cremar?’. Una vegada recollides les propostes la Flameta, amb el suport d’altres col·lectius del barri, elaborarà la falla el dia 21 de febrer en un taller obert al Centre Social Terra.

Les Benifapum se celebraran el dia 16 de març, en horari de vesprada, amb jocs cooperatius al carrer, berenar, ‘globotà’ i la cremà de la falla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s