Un any nou amb força nova

Benvolgudes famílies:

A la Junta Directiva de l’AMPA ens proposem que 2016 siga un any per a recordar en la nostra escola. És per això que volem consolidar la força de l’AMPA per a entre tots i totes millorar el Pare Català perquè l’AMPA som tots i totes.

És per això que us necessitem per a mantindre projectes com el Fons Comunitari Escolar o la Porta Verda, continuar amb tot el fum d’activitats que fem al llarg de l’any i, sobretot, per a encetar accions que milloren l’escola.

Concretament, volem que 2016 siga l’any de la solució als problemes de les instal·lacions que pateix el Pare Català.

De fet, ja hem demanat als pressupostos participatius de l’Ajuntament de València que es facen càrrec d’un projecte de millora de les instal·lacions bàsiques del Pare Català amb accions concretes com pot ser canviar els bancs, així com canviar i millorar la il·luminació del pati; pintar la façana exterior; canviar les papereres; posar protectors per a les cistelles de bàsquet; posar xarxes per a les porteries; instal·lar un rocòdrom o acondicionar el solar adjacent a l’escola.

Com també vàrem demanar a la Conselleria que solucionara els problemes del pati d’infantil.

A partir de gener volem, amb l’ajuda del claustre, inventariar totes aquestes mancances en instal·lacions que tenim i reivindicar a les administracions una solució.

Tanmateix, l’única manera possible de fer-nos sentir i tindre força és amb un AMPA forta. És per això que vos animen a col·laborar i a fer-vos socis (si encara no ho sou).

I recordeu, el dilluns 11 a les 17:15 tenim la primera reunió de l’any. Vos esperem!

Si vols col·laborar i fer-te soci:

http://ampaparecatala.org/fes-te-soci/

ampa.parecatala@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s