La comissió d’interculturalitat LA PORTA VERDA et convida a la manifestació del dia del migrant

convocatoria_18des

El 4 de desembre de 2000 l’Assemblea General de les Nacions Unides, tenint en compte l’important i creixent nombre de persones migrants al món, va proclamar el 18 de desembre com el Dia Internacional de les i dels Migrants.

El proper divendres, dia 18 de desembre, a les 19:30 des de la plaça de l’ajuntament tindrà lloc una marxa pel tancament dels centres d’internament a estrangers (CIEs)  i per reivindicar els drets de les persones migrants.

Aprofitant aquest acte, la comissió d’interculturalitat La Porta Verda volem convidar-te a unir-te a nosaltres (una hora abans a la porta de l’escola) per marxar junts pels drets de les persones migrants  i, concretament, pel retorn de Junior Taofiki. Antic alumne de l’escola Pare Català, que haguen nascut a València i no havent viscut mai a Nigèria, ha estat deportat -fa cosa d’un any- al país d’origen dels seus pares. Volem marxar doncs, per demanar la seua regularització immediata i el retorn al seu país d’origen (el nostre).

T’esperem, doncs, el proper divendres 18 de maig, a les 18:30, a la porta de l’escola!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s