Reunió informativa sobre el menjador escolar

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE EL MENJADOR ESCOLAR I CONVOCATÒRIA DE REUNIÓ INFORMATIVA

DIA: AQUEST DIJOUS 15 D’OCTUBRE DE 2015
HORA: 17:15
LLOC: MENJADOR
HI HAURÀ SERVEI DE MONITORS A LA BIBLIOTECA MENTRE DURE LA REUNIÓ

L’Equip de Menjador, fa quatre cursos va encetar una línia de treball per tal de reconduir l’oferta del menjador escolar cap a una alimentació amb producte ecològic i de proveïdors de proximitat, dins d’un plantejament que parteix dels trets d’identitat de la nostra escola, d’educar en el compromís del consum responsable i sostenible.
Alhora que es pretén donar resposta a les reiterades demandes fetes tant a l’escola com a  l’AMPA d’una millora en alguns aspectes del servei de menjador: més productes ecològics i de temporada, més productes frescs (especialment el peix), un temps i espai per a dinar més relaxat, etc.

 

Seguint el procediment ordinari on cada nou curs es demana l’oferta de tres empreses  per seleccionar la millor proposta estudiada per la Comissió Econòmica i de Menjador de Consell Escolar i ratificada pel propi Consell Escolar com a òrgan executiu,  es tria l’opció de CUINATUR  com a nova empresa que realitzarà el servei del nostre Menjador Escolar.
Tota la plantilla de monitors, responsable de menjador i de personal de la cuina se subroga, així que no hi haurà canvis respecte a les persones que treballen a l’escola.
És per això que des de la direcció de l’escola i des de l’AMPA valorem la importància d’informar a les nostres famílies del canvi realitzat.
El proper 15  d’octubre a les 17:15h. es realitzarà una reunió informativa sobre el funcionament del menjador, amb personal de la nova empresa per tal de resoldre tots els dubtes que puguem tindre, però mentrestant podeu trobar informació de l’empresa al següent enllaç (http://www.cuinatur.com/wp/ ), que podreu trobar també al blog de l’AMPA (http://ampaparecatala.blogspot.com.es/).
Per últim, sols ens resta agrair tots els anys que Servalia ha treballat per a aquesta escola i tot el suport que hem rebut tant l’escola com l’AMPA en tantes festes, actes commemoratius i imprevistos que hem tingut al llarg dels anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s