Nit Solidària Pobresa Zero al Teatre Principal

‘Nit Solidària Pobresa Zero 2015. Perquè Tot és de Tots!’ és un espectacle d’humor, música i activisme que inclou actuacions de Toti Soler i Gemma Humet, Meritxell Gené, Carles Alberola, El Cifu i Borja Penalba, Eugeni Alemany, Miguel Rellán, Sis Veus per al Poeta, Herba Negra, Guiem Soldevila, Meugenio entre uns altres, i estarà conduït per la periodista Amàlia Garrigós. L’objectiu és visibilitzar les causes de la pobresa i recaptar fons per a assegurar la continuïtat de la campanya d’incidència política Pobresa Zero.

Tindrà lloc el dia divendres 16 d’octubre a les 22:30 al Teatre Principal de València i comptarà també amb la participació de la Jove Muixeranga de València i la Colla de Tabals i Dolçaines del Micalet.

Més informació al següent enllaç: Pobresa Zero.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s