Un nou curs per a l’ensenyament públic (Rubén Trenzano al Kaf Café)

El programa d’entrevistes València batega dóna veu aquesta nit a Rubén Trenzano, veí d’aquest barri, membre de l’AMPA del CEIP Pare Català, i director general de Política Lingüística. Ell contestarà a les preguntes, opinions, suggerències, crítiques… al voltant del tema Un nou curs per a l’ensenyament públic.

Serà al Kaf Café (Arquitecte Arnau 16) i començarà a les 21:30 h.

Els entrevistadors seran:
    – Anna Codonyer, presidenta de l’AMPA del Pare Català.
– Empar Peiró, estudiant de l’IES Rascanya.
– Elena Noguers, professora de l’IES Ferrer i Guàrdia.

Alguns temes a tractar: situació actual de la lluita del Pare Català, catalogació de llocs de treball, massificació, més llibertat de projectes de centre, aplicació de la LOMCE, concerts, banc de llibres, assignatura de Religió, problema dels softwares originals, prejudicis contra els centres públics… així com qualsevol altre que qualsevol assistent vulga plantejar.

Una hora abans, es realitzarà una sessió musical anomenada Als pantans de Louisiana. L’espai de aperitius sonors Al vaivén de mi carreta oferirà un repertori de temes de música cajun, zydeco, jazz, blues del Delta, boogie, country, rap…

Vos convidem a participar en aquesta interessant jornada.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s