La Fundació Esportiva Municipal premia el joc net del Pare Català

Tenim el plaer d’informar-vos que l’equip de bàsquet aleví de la nostra escola ha estat guardonat. Enhorabona als xiquets, les seues famílies i al Club Esportiu Lena Esport.

La Fundació Esportiva Municipal va premiar ahir a la vesprada als equips que durant el present curs escolar han participat en les diferents disciplines esportives dels Jocs Esportius Municipals i que millor han representat els valors del joc net.
Un d’eixos col·lectius és l’equip aleví del CEIP Pare Català, que va acudir al Complex Esportiu de la Petxina per a arreplegar el guardó com a equip millor valorat pels diferents agents implicats en esta activitat esportiva.
Es tracta d’un premi de gran valor, ja que han sigut els entrenadors, àrbitres i clubs rivals els que setmanalment han valorat l’actitud i comportament esportiu del nostre equip (jugadors, entrenador i públic) , per a establir la classificació Joc Net a través de la valoració rebuda en l’aplicació web.
L’organització va felicitar al Club Esportiu Lena Esport per l’impuls, que any rere any, fa per promocionar el bàsquet com una activitat satisfactòria, agradable i saludable, honesta i divertida entre els més menuts”.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s