Fons Comunitari Escolar

 

NOTA DEL FONS COMUNITARI ESCOLAR: 

 

 fons.parecatala@gmail.com                                                                        ampa.parecatala@gmail.com

 

El projecte del Fons Comunitari Escolar de l’AMPA arriba al seu mig any de vida d’aquest curs escolar. El curs passat es van recaptar quasi 2500 euros, i aquest curs s’ha engegat les sol·licituds d’ajudes per a material escolar i activitats d’aula complementàries. Açò ha permès beneficiar a més de 20 alumnes de la nostra escola amb un cost de poc més de 1000 euros.

 
Tot açò no hauria sigut possible sense la col·laboració de tota la comunitat escolar que, des del curs passat, no ha dubtat ni un sol moment a participar solidàriament en les diferents activitats encaminades a recaptar recursos i a construir el fons (famílies, professorat i alumnat). És per això que totes i tots ens hem de felicitar i agrair que aquest projecte siga possible.

Noves idees i col·laboracions arriben per a desenvolupar-se i ja estem treballant per a seguir implicant a més actors del barri i la comunitat escolar. Les llibreries i papereries (així com algunes entitats bancàries) de Benimaclet també volen col·laborar i és per això que estem cercant la fórmula més adequada per a concretar la seua participació en el nostre projecte.
 
D’ací a final de curs esperem repetir amb el mateix èxit les jornades esportives solidàries que tan bon acolliment van rebre l’any passat i de les quals rebreu informació pròximament (pàdel per a familiars d’alumnat, hàndbol, bàsquet, escacs,tirolina, etc.).
 
Volem convidar-vos a participar a les nostres reunions obertes els 2º dimecres de cada mes. El Fons Comunitari Escolar es reuneix de manera oberta en la biblioteca de l’escola a partir de les 17h. Aprofitem per convidar-vos a participar en aquestes reunions que son el moment ideal per a aportar temps, noves idees i projectes i per a participar en les seues activitats. La pròxima reunió està prevista per al dimecres 15 d’abril (la setmana de tornada de les vacances de Pasqua).
 
També volem explicar-vos que, com és important anar generant nous recursos, existeix un nº de compte de l’AMPA específic per a fer aportacions econòmiques solidàries a benefici i d’ús exclusiu del Fons Comunitari Escolar. Tota aportació, per xicoteta que siga, és important, ja que ens permetrà arribar a més alumnes que ho necessiten el curs escolar que ve:
 
Nº de compte : IBAN ES47 3159 0063 5523 7834 5918
 
Feliç i solidària primavera
 
FONS COMUNITARI ESCOLAR

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s