RECORDATORI: AQUEST DISSABTE CERCAVILA L’ESCOLA QUE VOLEM

Benvolguts pares i mares de l’escola:

 Vos recordem que des d’Escola Valenciana ens convoquen aquest dissabte 21 de febrer a una cercavila festiva per la ciutat de valència. Com sabeu, organitzen cada any les Trobades en valencià, entre moltes altres activitats. 

 

Esperem que participeu tots i totes en la cercavila festiva que vestirà els carrers de València de muixerangues, gegants i cabets,  grups de danses, botafocs, campaners, tabals i dolçaines, xarangues i batukades de tot el País Valencià. 

 

És per això que la comunitat escolar del Pare Català ens trobarem a la parada del metro de Xàtiva que està al costat de l’Institut Lluís Vives a les 17:45 hores del 21 de febrer. Vos animem a que vingueu amb cartells o eslògans fets a casa i disfresses.

 

Us fem arribar materials perquè li doneu difusió:

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s