Rita Barberá: paralitza el PGOU que amenaça l’Horta perquè L’HORTA ÉS FUTUR


Benvolguts pares i mares de l’escola:
L’Ajuntament de Rita Barberá ha decidit que ara, a pocs mesos d’unes eleccions que pot perdre, és el moment d’aprovar un nou Pla General d’Ordenació Urbana que planteja, entre altres mesures, urbanitzar altres 415 hectàrees de l’Horta de València. Més ciment, carreteres i rotondes en una ciutat que el que necessita són més espais verds.
Des de l’AMPA del Pare Català volem col·laborar en la campanya ciutadana per a paralitzar el PGOU que destruiria l’Horta i que està impulsada per l’associació Per l’Horta i que compta, entre d’altres, amb el recolzament de l’Associació de Veïns de Benimaclet. 
Pensem que l’Horta és un patrimoni de tots que hem de protegir. Per això vos convidem a participar en la campanya que demana la paralització del PGOU. Com? És molt senzill, es tracta de fer arribar a l’Ajuntament la nostra disconformitat. Per això tenim com a objectiu assolir la presentació de més de 50.000 al·legacions. A continuació vos indiquen la informació per a omplir diferents models d’al·legacions. 

Podeu presentar tantes com vulgueu sempre i quan siguen diferents. Es tracta que les signeu i les presenteu a les oficines de l’Ajuntament abans del dia 24 de febrer. A continuació teniu tres models d’al·legacions i les instruccions. Recordeu que les podeu personalitzar tant com vulgueu:


http://www.perlhorta.info/hortaesfutur/alegacions

Per tal de facilitar-vos la vostra participació, aquesta setmana l’AMPA muntarà una taula informativa a la porta de l’escola a l’entrada (08:55) i a l’eixida de classe (16:55). Amés d’informació, durem les al·legacions impreses per si les voleu signar allí mateix. També ens las podeu donar per tal que les duguem nosaltres directament al registre de l’Ajuntament.
El nou PGOU condicionarà l’urbanisme de València durant dècades. Per això reclamem la paralització temporal del PGOU. Cal que la ciutadania tinga l’oportunitat de decidir democràticament el futur de la ciutat i l’horta de València. #Hortaesfutur i volem que es preserve. Tota.
Gràcies de bestreta per la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s