Plantació comunitària en els Horts Urbans de Benimaclet el 14 de febrer de 2015 a les 10:30.


Plantació comunitària en els Horts Urbans de Benimaclet el 14 de febrer de 2015 a les 10:30.

Benvolgudes famílies del Pare Català, per motiu de la celebració del dia de l’arbre, l’escola i els Horts Urbans de Benimaclet organitzen una jornada de plantació per a restaurar les àrees comunes dels horts. Algunes classes d’aquesta escola han estat anant a plantar en les darreres setmanes. És un pas més en la millora de l’espai que s’ha recuperat a un abocador d’enderrocs. Per a tancar aquesta activitat, us convidem a participar en en la jornada de plantació i neteja comunitària que el pròxim dissabte 14 de febrer a les 10:30.

Es recomana dur calçat tancat, guants i, si es pot, alguna aixada o pala.

Plantación comunitaria en los huertos urbanos de Benimaclet el 14 de febrero de 2015 a las 10:30.
Queridas familias del Pare Català, por motivo de la celebración del día del árbol la escuela y los Huertos Urbanos de Benimaclet han organizado una jornada de plantación para restaurar las áreas comunes de los huertos. Algunas clases de esta escuela han estado yendo ya a plantar en las últimas semanas. Es un paso más en la mejora del espacio que se ha recuperado de un vertedero de escombros. Para concluir esta actividad os invitamos a participar en la jornada de plantación y limpieza comunitaria el próximo sábado 14 de febrero a las 10:30.
Os recomendamos traer calzado cerrado, guantes y, si tenéis, alguna azada o pala.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s