Beques del Ministeri d’Educació corresponents al curs 2014-2015, per a estudis universitaris i post-obligatoris no universitaris.

Benimaclet, a 17 de juny de 2014
LAMPA de lescola informaLOGO 




Ens ha arribat la següent informació de FAPA València:

Benvolgudes AMPA:

S’ha publicat en el BOE el Reial decret amb els llindars de renda i les quanties per a les beques del Ministeri d’Educació corresponents al curs 2014-2015, per a estudis universitaris i post-obligatoris no universitaris. Adjuntem el text complet perquè pugueu transmetre aquesta informació als vostres associats.

Adjuntem també la convocatòria d’ajudes per a activitats extraescolars i complementàries per a l’alumnat matriculat en centres d’Educació Especial, o en aules d’Educació Especial integrades en centres ordinaris, sostinguts amb fons públics. Aquestes ajudes poden ser sol·licitades pels centres per a subvencionar les activitats extraescolars i complementàries realitzades durant el curs 2013-2014, fins al 30 de juny de 2014.

Finalment, us enviem també la resolució amb el termini de preinscripció i matriculació per a les Escoles Oficials d’Idiomes de la Comunitat Valenciana.

Salutacions cordials,

Mª José Martínez
Administració
Visita els ennllaços:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s