activitat Comissió d’Audiovisulas

Benimaclet, a 12de abril de 2014
LAMPA de lescola informa
 LOGOEl proper dimarts dia 15 d’abril, a les 19.00h al CIM, podeu assistir a la primera activitat que s’ha organitzat des de la comissió d’audiovisuals de la nostra AMPA. Es tracta d’una activitat d’alfabetització audiovisual dirigida als més menuts i que comptarà amb la projeccció i debat al voltant de tres enregistraments històrics cabdals en els orígens del cinema: Serpentine Dance (1896) amb la ballarina Loïe Fuller, realitzat pels germans Auguste i Louis Lumiere, Le voyage dans la lune (Viatge a la lluna, 1902) de George Meliès, i El hotel eléctrico (1908) de Segundo de Chomón, el primer stop motion, tècnica tan usada hui en dia. Tots tres van suposar importants aportacions al desenvolupament de les primitives tècniques cinematogràfiques i deixaren absolutament bocabadats als coetanis que van poder assistir a les primeres projeccions. No dubten que el contrast amb el que ara, immersos en les últimes tecnologies, poden veure el nostres menuts els farà reflexionar i els proporcionarà un bon estímul de la seua imaginació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s