ANUL.LACIÓ TERCERA LÍNEA EN VALENCIÀ

Benimaclet, a 4 de març de 2014
LAMPA de lescola informa

La Conselleria ha enviat  una Resolució en què s’anul·la el tercer grup d’ensenyament en valencià de tres anys a la nostra escola.

Aquesta Resolució suposa tornar a donar vigència als programes d’educació bilingüe que estaven implantats a l’escola fins al curs passat. Aquesta decisió, que anul·la una Resolució anterior que autoritzava la proposta del Consell Escolar del centre perquè a partir d’aquest curs les tres línies de l’escola aplicaren un Programa d’Educació Plurilingüe en Valencià, provocarà:

1.- Que el grup A d’Infantil 3 anys, que ha començat el curs aplicant el programa lingüístic esmentat, haja de canviar ara a un programa en castellà. Aquest fet atempta contra la voluntat majoritària de les famílies del grup  que van matricular els seus fills i filles en valencià i volen que siga aquest projecte lingüístic el que es continue desenvolupant en el seu  grup.

2.- Que l’oferta de programes lingüístics del centre per al procés d’admissió d’alumnes del pròxim curs torne a presentar dues línies amb el programa lingüístic en valencià i una en castellà. Aquest fet suposa una desconsideració de la decisió del Consell Escolar del centre (inicialment assumida per la Conselleria d’Educació) en relació amb els programes lingüístics que s’havien d’implantar a la nostra escola a partir d’aquest curs.


Si voleu llegir la Resolució la podeu consultar a continuació: 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s