Esports

Benvolgudes famílies del Pare Català:

Com sempre, una vegada més, l’Ampa és mobilitza per a oferir de nou a tots els alumnes  les ACTIVITATS ESPORTIVES què té l’escola com activitats extraescolars, és a dir, fora de l’horari lectiu.

Amb açò, volem combatre el sedentarisme cap al que camina part de la nostra societat (amb tant videojoc) i promoure les activitats físiques  a l’aire lliure. Al mateix temps aconseguim que alumnes de diferent curs és coneguen, potenciant  habilitats socials  i uns valors de convivència i amistat que mai donarà una màquina o un televisor.

ATLETISME, HANDBOL, PATINATGE, VÒLEI i BÀSQUET per aquells amb esperit de lluita, superació personal i sentiment d’equip. Per aquells que li agrada l’estratègia i fer treballar al cap tenim els ESCACS, i per últim, per als més xicotets, tenim PREESPORT, una barreja d’exercicis per a treballar la psicomotricitat, molts d’ells  encaminats al món del bàsquet.

Per tot això, des de l’Ampa, us convidem a pegar-li una ullada als següents arxius adjunts i si trieu alguna de les activitats, per favor imprimeix-te les butlletes d’inscripció i deixa-les a la bústia de l’Ampa (SEGUEIX LES INSTRUCCIONS DE LES BUTLLETES).

NOTA: També pots aconseguir estes butlletes a consergeria de l’Edifici de Primària.

SI ENCARA NO ETS SOCI DE L’AMPA, FESTE’EN,

TU I L’ESCOLA EIXIM GUANYANT!!

 
 
 
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s