DESCOMPTES PER AL CINEMA

Benimaclet, a 28 de novembre de 2013
LAMPA de lescola informaLOGO

Hem rebut la següenta informació de la CAPPEPV 

Amics i amigues,
continuen els descomptes per anar a veure cinema en valencià als Ocine (C.C. Aqua). Podeu consultar els horaris i descarregar els descomptes a la nostra web (i als adjunts d’aquest mateix correu) www.escolavalanciana.org/cinema
I, a pocs dies de finalitzar la campanya de micromecenatge, cal recordar que volem continuar amb aquestes gestions, perquè el cinema en valencià estiga assegurat a les sales de València. Per això, si encara no ho heu fet, necessitem que participeu al nostre Verkami: Fes Escola Valenciana www.escolavalenciana.org/verkami
Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s