Vaga 24 octubre

Benimaclet, a 18 d’octubre de 2013
LAMPA de lescola informa

 

El proper dijous 24 d’octubre la plataforma per l’ensenyament públic ha convocat una vaga per exigir als poders públics un compromís per una escola de qualitat. Una escola amb unes instal·lacions en condicions, amb professorat de suport, amb ajudes a llibres i materials escolars, amb beques de menjador i transport. Una escola que no estiga massificada i que dignifique el valencià, que siga participativa des de tots els seus àmbits, també des del Consell Escolar, una escola, en definitiva, que garantisca la igualtat d’oportunitat, que no segregue ni elimine recursos per als alumnes amb necessitats educatives especials i que no tinga les aules massificades. Es demana, doncs, una escola digna per a tots i totes, i la derogació de la LOMQE, que no garanteix la igualtat per als nostres fills i filles.
Des de l’AMPA us animem a participar en aquesta mobilització:
De matí: hi haurà una trobada festiva a les 10.00 a la plaça de Benimaclet.
De vesprada: Hi ha convocada una manifestació que començarà a les 18.30 a la Plaça de Sant Agustí. Tots aquells que vulgueu acudir amb l’escola ens trobarem a les 17.30 a la porta de l’escola (Pare Alegre).
PER L’ESCOLA PÚBLICA QUE ENS MEREIXEM.
JO VAIG A LA VAGA!
 
 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s