Feu-vos socis de l’AMPA

UNA ASSOCIACIÓ PER L’ESCOLA DELS NOSTRES FILLS,UNA ASSOCIACIÓ PER TU.
 
L’AMPA és l’associació de mares i pares de l’escola: una associació compromesa amb la millora de l’educació dels nostres fills i amb la millora del seu centre educatiu.Amb aquesta finalitat, l’AMPA organitza i gestiona activitats ben diverses.

Hi ha diverses maneres de col·laborar amb l’AMPA: participant activament en les seues assemblees; assistint a les reunions de la seua Junta Directiva (els primers dilluns de cada mes a la Biblioteca de l’escola), obertes a tots els pares i les mares de l’escola; fent propostes a través dels membres de la Junta Directiva o mitjançant les bústies de l’AMPA.

PER TOT AIXÒ, US CONVIDEM A PARTICIPAR:
 
La quota de soci de l’AMPA és de 20 € anuals per família. L’ingrés, podeu fer-lo en aquest número de compte (Bankia, 2038 6587 65 6000013951), fent constar com a receptor de l’ingrés AMPA Pare Català. Una vegada efectuat l’ingrés, deixeu-ne una còpia del resguard grapada a la butlleta d’inscripció a les bústies de l’AMPA (al costat de la Secretaria o al vestíbul d’Infantil). Una altra possibilitat, si voleu, és deixar en un sobre tancat, dins de la mateixa bústia, l’import de la quota junt amb la butlleta d’inscripció.
 
Enllaços als models de butlleta d’inscripció:
 
 
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s