Benimaclet, a 25 de juny de 2013
LAMPA de lescola informaLOGO

Hem rebut la següenta información de FAPA VALÈNCIA

 

A l’atenció de les AMPAs,
 
Ens posem en contacte amb vosaltres per a informar dels últims moviments que es van a iniciar contra la Generalitat Valenciana per a reclamar el pagament efectiu de les Beques concedides tant en el present curs com en l’anterior. Elimineu els anteriors e-mails referents a aquest tema ja que contenien errades, disculpeu les molèsties.
 
És important que s’informe als pares i mares que si es deixa passar el temps es corre el perill que es perda el dret a reclamar pel que s’ha establit, des de FAPA-València, una sèrie de passos a seguir per a aquells que vulguen realitzar les reclamacions des de la federació:
 
1. En primer lloc, es va a obrir un termini per a la recepció en la seu de Fapa-València (carrer Denia nº 6 porta 1de València) de les instàncies adjuntades que han de ser emplenades i signades pels pares, mares o tutors. És important que les instàncies siguen les originals pel que haurien de enviar-se per correu a l’adreça indicada.
 
HI HA DE TERMINI PER A la RECEPCIÓ DE LES INSTÀNCIES SIGNADES FINS EL
20 D’OCTUBRE DEL 2013
 
2. Una vegada rebudes les instàncies es presentaran en els següents organismes:
 
a) Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.
b) Conselleria d’Hisenda i Administració Pública.
Dits organismes tindran tres mesos per a abonar o en defecte d’açò donar una resposta.
 
3. Una vegada superats els tres mesos sense haver rebut el pagament o obtingut alguna resposta. Aquells pares que ho desitgen poden iniciar reclamació judicial.
 
4. Paral·lelament a les reclamacions contra les Conselleries des de FAPA-València es va a sol·licitar al Síndic de Greuges que actue davant l’impagament de les beques. Per a açò sol·licitem a les AMPAs i al centre escolar que col·laboren en la recollida de signatures en suport a la sol·licitud, adjuntem un escrit explicatiu del que es va a sol·licitar i un model de fulla per a recollida de signatures.
 
És important que aconseguim que els pares s’impliquen en les tasques de reclamació, mantindrem informada a les AMPAs en tot moment dels resultats que anem obtenint però per a açò necessitem la col·laboració de tots els pares per a poder presentar el major nombre d’instàncies possibles.
 
Rebeu una salutació,
 
 
Mª José Barasoaín
Assessoria d’AMPAS
 
 
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s