Rastrell a la festa de fi de curs

Benimaclet, a 13 de juny de 2013
LOGOLAMPA de lescola informa


 
Coincidint amb la festa fi de curs l’AMPA ha organitzat un rastrell amb el qual es pretén crear un fons d’ajuda per al pagament del menjador, dins del curs 2013-14  a les famílies que no puguen fer-se’n càrrec. La idea és portar coses que puguen ser útils als altres i que estiguen en bon estat. El preu de venda el marcaria el/la donant, però hauria de ser un preu raonable per tal que la iniciativa tinga el major èxit possible i siga profitosa per a tots.

 Us convidem a participar de la següent manera: cada persona que vulga aportar algun objecte haurà de fer una llista amb el nom del que ofereix i el preu, i un delegat o delegada de cada classe haurà d’unificar els llistats i fer-los arribar a l’AMPA abans del dia 19 per tal d’organitzar la infraestructura el millor possible. Com que no podem emmagatzenar el material a l’escola, agrairïem que el portareu amb el preu ficat a llàpis o en una enganxina el mateix dia 21 a partir de l’una del migdia i abans de les cinc per tal organitzar tot més còmodament.

 Us animem a portar coses i a comprar (cadiretes de bici que no usem, contes, mobiliari,…el que cadscú considere). Quant més es venga més es podrà finançar. ¡¡¡Veniu amb bosses perquè segur que trobareu moltes coses interessants!!!

Quant als destinataris, les persones que es vegen en la situació referida haurian d’adreçar a la bùstia de l´AMPA un sobre amb les seues dades (nom dels xiquets, pares i un teléfon) on demanem beneficiar-se d’aquesta ajuda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s