LA XXVI TROBADA A BENICALAP FOU TOT UN ÈXIT!

Benimaclet, a 23 de maig de 2013
L’AMPA de l’escola informa:

 

A) Reproduïm el text que hem rebut de la CAPPEP:

LA XXVI TROBADA A BENICALAP  FOU TOT UN ÈXIT!
 
Ahir arribarem tard i cansats a casa, però contents, molt contents.
 
Gràcies als centres col·laboradors, CEIP Ciutat Artista Faller, CEIP Lluís Guarner i a l’Associació de Veïns del barri per la seua ajuda i suport en tots els actes que enguany hem organitzat. Gràcies a Ca Revolta i als companys i companyes de trobades d’altres anys que, com saben el que és i el treball que comporta, estan disponibles quan els necessitem.
 
Gràcies també a la gent d’Escola Valenciana que ens han ajudat molt i bé en els moments difícils que hem viscut les últimes setmanes!
 
Però sobre tot, gràcies a tots vosaltres que heu acudit amb els vostres tallers i la vostra alegria malgrat els canvis de data a causa de l’oratge i les dificultats d’organitzar aquesta Trobada a causa de l’amuntegament dels permisos necessaris i dels no tant que “els de sempre” hem de complir escrupolosament.
 
Hem emplenat Benicalap amb l’alegria de viure en valencià i amb el repte d’aconseguir una educació de qualitat per als nostres xiquets i xiquetes. No hem de permetre que una nova llei ens prive del dret d’estudiar i de viure en la nostra llengua.
 
Junts podrem, perquè com diuen els versos de Vicent Andrés Estellés:
 
  “NO PODRAN RES DAVANT UN POBLE UNIT, ALEGRE I COMBATIU”
 
  Gràcies a totes i tots per ser-hi
 
 
B) I aquí hem afegit a continuació uns petits vídeos de les Trobades, amb alguns  protagonistas de la nostra escola, el Pare Català:
 
 
 
 
 
 
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s