XERRADA INFORMATIVA SOBRE LA LOMQE

Benimaclet, a 17 de maig de 2013
L’AMPA de l’escola informa:

LOGO

Reproduïm el comunicat que hem rebut de FAPA VALÈNCIA:

Benvolgudes ampas:

Enfront de l’avantprojecte de llei educativa del ministre Wert i a la greu situació actual de retallades i desmantellament que està patint l’educació com a servei públic fonamental, FAPA-VALÈNCIA considera que la formació i informació dels pares i mares és un element fonamental.

L’avantprojecte sorgeix sense un informe previ de situació, ni debat, ni participació real de la comunitat educativa i suposarà la pèrdua de possibilitat de participació d’aquesta, en les decisions pedagògiques i organitzatives dels centres educatius. Davant aquesta situació, els pares i mares hem d’informar-nos i formar-nos perquè s’escolte la nostra veu en la defensa de l’educació dels nostres fills i filles.

Amb aquest motiu el Departament de Formació de FAPA-VALÈNCIA, us convida a participar en les xarrades informatives sobre la LOMCE, que s’estan realitzant en les diferents comarques de la província de València. Us adjuntem la informació sobre la pròxima xarrada que es realitzarà en la vostra comarca:

XERRADA INFORMATIVA SOBRE LA LOMQE

DATA:21 DE MAIG DE 2013

HORA:18,30

LLOC: IES EL CABANYAL
CAMÍDEL CABANYAL, 19
VALÈNCIA

Esperem la vostra participació per a seguir treballant per la defensa d’una escola pública de qualitat.,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s