Centre de salut de Benimaclet

Benimaclet, a 21 de març de 2013
LAMPA de lescola informa:
LOGO

L’AMPA informa del calendari de protestes per el que fa al nou centre de salut de Benimaclet que ha preparat la A. VV. de Benimaclet:

Veïnes i veïns:
Avui s’acaba el llarg pont i per tant hem de preparar-nos per als actes dels propers dies:

**La Plataforma pel nou centre de salut de Benimaclet, ha convocat dues accions per al dijous 21 i divendres 22.
El dijous a les 18 h des de la Plaça de Benimaclet sortirà un cercaviles informatiu que recorrerà diversos carrers del barri.
El divendres a les 10´30 h realitzarem una concentració en la porta de la Consellería de Sanitat (Micer Mascó 31), a la qual seria desitjable que acudissin un nombre important de veïnes i veïns.

**El dimecres 27 a les 19´30 h. se celebrarà el Ple trimestral de la Junta Municipal d’Exposició (Xalet Martí),al que pot assistir tothom. 
L’A.vv de Benimaclet, tal com és el seu costum, presentarà un escrit amb algunes de les denúncies i reivindicacions que detectem, o que ens fa arribar el veïnat. Adjuntem l’escrit.
**Aquest proper divendres a les 20 h. la Galeria 0+0 (Orienti+Occident)de la nostra veïna i sòcia Enriqueta Hueso, ens convida a la inauguració d’una nova exposició. Veure arxiu adjunt.
Una salutació.
Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet
 
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
 
 
Vecinas y vecinos:
Hoy se acaba el largo puente y por tanto hemos de prepararnos para los actos de los próximos días:
 
**La Plataforma por el nuevo centro de salud de Benimaclet, ha convocado dos acciones para el jueves 21 y viernes 22.
El jueves a las 18 h desde la Plaza de Benimaclet saldrá un pasacalles informativo que recorrerá diversas calles del barrio.
El viernes a las 10´30 h realizaremos una concentración en la puerta de la Consellería de Sanidad (Micer Mascó 31), a la que sería deseable que acudiesen un número importante de vecinas y vecinos.

**El miércoles 27 a las 19´30 h. se celebrará el Pleno trimestral de la Junta Municipal de Exposición (Chalet Martí),al que puede asistir todo el mundo. 
La A.VV de Benimaclet, tal y como es su costumbre, presentará un escrito con algunas de las denuncias y reivindicaciones que detectamos, o que nos hace llegar el vecindario. Adjuntamos el escrito.
**Este próximo viernes a las 20 h. la Galería 0+0 (Oriente+Occidente)de nuestra vecina y socia Enriqueta Hueso, nos invita a la inauguración de una nueva exposición. Ver archivo adjunto.
Un saludo.
Asociación de Vecinos y Vecinas de Benimaclet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s