Carta de FAPA de agraïment suport VAGA 14N

Benimaclet, a 15 de novembre de 2012

 
GRÀCIES
València, 15 de novembre de 2012
Estimades AMPA
El resultat de la vaga d’ahir secundada en l’ensenyament, xifrada en un 65% de seguiment de mitja segons els sindicats, torna a evidenciar el compromís ferm de les comunitats educatives en contra de les retallades i de la política educativa de l’actual govern.
El nostre objectiu era eixe, ja dèiem que teníem moltes raons per a anar a la vaga i participar en les manifestacions convocades, però sobretot dèiem que cal frenar el desmantellament del sistema educatiu públic, recordem el lema que hem propagat per tot arreu: “L’EDUCACIÓ TAMBÉ TÉ CULPABLES I NECESSITA SOLUCIONS”.
Sempre volem agrair-vos la vostra participació però hui més que mai perquè les xifres que tenim a l’abast ens mostren que sobretot les famílies heu fet un gran esforç per a  no portar ahir als vostres fills i filles al col·legi.
Moltes, moltes  AMPA van assistir ahir a la manifestació convocada ja de vesprada, eixir al carrer és sempre un pas per a demanar solucions al govern central i autonòmic que pareix fer oïdes sordes davant una ciutadania que crida cada vegada més fort. Confiem i també exigim que les nostres protestes siguen un pas per a poder frenar el que ens depara el futur immediat, però caldrà continuar omplint els carrers, reivindicant, dir NO.
FAPA-València us agraeix la implicació que mostreu sempre perquè doneu sentit a la tasca de la federació. Gràcies per fer arribar a tots els vostres associats la informació, per secundar la vaga i eixir al carrer una vegada més.
Atentament,
Executiva de FAPA-València
 
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s