Conveni amb la Unitat d’Optometria de la Universitat de València

Benimaclet, a 4 de novembre de 2012
LAMPA de lescola informa:
LOGO
 La nostra escola ha subscrit un conveni amb la Unitat d’Optometria de la Universitat de València, amb la finalitat de detectar qualsevol alteració del sistema visual dels nostres fills i filles que puga incidir en el rendiment escolar.

D’acord amb aquest conveni als nostres fills i filles se’ls realitzarà un examen optomètric (que s’iniciarà amb els alumnes de 6é i finalitzarà amb els de 3 anys). Les revisions es faran a partir del 13 de novembre en horari escolar. En el cas que es detecte alguna dificultat visual, es realitzarà un examen més exhaustiu a la Unitat d’Optometria (al carrer Guàrdia Civil) i es parlarà amb els pares/mares per tal d’aconsellar-los entre diverses possibilitats (les despeses relatives a ulleres, llentilles, etc. no s’inclouen en el conveni ni se subministren en aquesta Unitat).

Aquest examen optomètric continuarà realitzant-se en els propers cursos, i els alumnes que presenten alguna dificultat de tipus visual tindran un seguiment prioritari.

També els socis i sòcies de l’AMPA es podran beneficiar d’aquest conveni, ja que podran acollir-se a beneficiosos descomptes en relació a les tarifes vigents en la Unitat d’Optometria per al públic en general.

Teniu més informació a la web: www.fundaciolluisalcanyis.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s