FEU-VOS SOCIS DE L’AMPA

UNA ASSOCIACIÓ PER L’ESCOLA DELS NOSTRES FILLS,UNA ASSOCIACIÓ PER TU.
L’AMPA és l’associació de mares i pares de l’escola: una associació compromesa amb la millora de l’educació dels nostres fills i amb la millora del seu centre educatiu.Amb aquesta finalitat, l’AMPA organitza i gestiona activitats ben diverses.

Hi ha diverses maneres de col·laborar amb l’AMPA: participant activament en les seues assemblees; assistint a les reunions de la seua Junta Directiva (els primers dilluns de cada mes a la Biblioteca de l’escola), obertes a tots els pares i les mares de l’escola; fent propostes a través dels membres de la Junta Directiva o mitjançant les bústies de l’AMPA.

PER TOT AIXÒ, US CONVIDEM A PARTICIPAR: FEU-VOS SOCIS DE L’AMPA.
La quota de soci de l’AMPA és de 20 € anuals per família. L’ingrés, podeu fer-lo en aquest número de compte (Bankia, 2038 6587 65 6000013951), fent constar com a receptor de l’ingrés AMPA Pare Català. Una vegada efectuat l’ingrés, deixeu-ne una còpia del resguard grapada a la butlleta d’inscripció a les bústies de l’AMPA (al costat de la Secretaria o al vestíbul d’Infantil). Una altra possibilitat, si voleu, és deixar en un sobre tancat, dins de la mateixa bústia, l’import de la quota junt amb la butlleta d’inscripció.

Clic ací per a descarregar la butlleta d’inscripció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s