Apunta’t a la LLISTA informativa del Pare Català

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

 Punxa ací per subscriure’t a la llista de mares i pares del CEIP Pare Català
La Junta Directiva de l’AMPA del CP Pare Català,

INFORMA

1. Que, durant aquest curs, la nova Junta directiva vol encetar una sèrie de mesures per a millorar la comunicació entre tots els sectors de la nostra comunitat educativa (professorat, alumnat i famílies) i, d’una manera especial, en tot allò que té a veure amb la informació que des de l’AMPA es dirigeix ​​als nostres socis i sòcies i, per extensió, a tots els pares i mares de l’escola. Per tal d’aconseguir estar més i millor informats/des, hem elaborat diverses propostes basades en l’ús del correu electrònic i d’altres eines de comunicació.

2. Una de les primeres mesures per a enguany consisteix en la creació d’una llista de correus electrònics amb les adreces de totes les mares i pares de l’alumnat del centre, fet que repercutirà en una millora considerable de la qualitat de la comunicació a les famílies. Volem informar també, que la posada en marxa d’aquesta iniciativa no farà que desapareguen immediatament els enviaments de comunicacions de l’AMPA en paper. El que pretenem és que el paper vaja desapareixent, a poc a poc, del les comunicacions de l’AMPA. Aquells pares i mares que vulguen formar part de la llista (a més de la informació bàsica que, com a totes les famílies, els arribarà en paper) gaudiran de més informació i d’informació immediata sobre diversos temes d’interés que l’AMPA els proporcionarà.

3. Les persones que estiguen interessades podran apuntar-se a aquesta LLISTA informativa, seguint els passos indicats:
 

  • Omplir i firmar la inscripció que s’inclou en aquest full amb les adreces de correu electrònic dels progenitors interessats, si així ho desitgen. També és possible inscriure’s de manera automàtica en el següent link.
  • En uns dies rebreu la confirmació que la vostra adreça electrònica ha estat afegida a la llista, amb les dades per a gestionar i modificar el vostre perfil.


JA ESTÀ! Des d’aquest dia començareu a rebre totes les comunicacions de l’AMPA directament a la bústia de correu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s