Programa per a l’Intercanvi de Llibres de Text

Amb l’objectiu d’economitzar en la despesa de llibres de text, contribuir a la conservació del medi ambient i a una millor utilització dels recursos, fomentar la cura dels llibres com un valor educatiu i cultural, i l’exercici de solidaritat i cooperació com a valor en la societat, l’AMPA posa en marxa el 1r Programa per a l’Intercanvi de Llibres de Text per a oferir als alumnes i a les famílies un procediment pel qual es donen els llibres que ja no es necessiten i que servisquen per al curs següent a canvi de rebre uns altres.

Per participar llegiu tota la informació ací

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s