Benimaclet diu no al racisme: "Tots els colors, totes les cultures"

Diverses entitats i col·lectius de Benimaclet (entre els quals l’AMPA de l’escola) han convocat la ciutadania del barri a una concentració per tal de refermar-nos en la nostra voluntat de ser un barri viu, obert i solidari: un barri que diu no al racisme i que acull TOTS ELS COLORS, TOTES LES CULTURES.
La concentració serà el proper divendres 10 de desembre, a les 20:00, a la Plaça de Benimaclet. Podeu consultar la crida que les entitats i els col·lectius convocants han fet als veïns i veïnes de Benimaclet a propòsit d’aquesta convocatòria.
PARTICIPA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s